Sponsormogelijkheden

Een club in beweging

Sponsor Hockey Geldrop

Er is grote diversiteit aan mogelijkheden om te sponsoren. Laagdrempelig en toegankelijk voor een groot “hockeyend” publiek. Hoofdsponsoring, teamsponsoring, toernooisponsoring, jeugdsponsoring, materiaalsponsoring. Voor ieder een passende oplossing. Hockey Geldrop wordt beter van u. U wordt beter van Hockey Geldrop. Visa Versa, zodat een echte win-winsituatie ontstaat. Bekijk hier ook het Sponsornetwerk filmpje.

Alle sponsors worden vermeld op het sponsorscherm dat tegen het clubhuis hangt en krijgen een vermelding op zowel de website van Hockey Geldrop als de website van het Sponsornetwerk Hockey Geldrop. De Business Clubleden worden speciaal vermeld op het Business Clubbord in het clubhuis en hebben een eigen pagina op de Business Clubwebsite, uiteraard voorzien van logo met doorlink naar de eigen website en ruimte om een boodschap te communiceren.

< terug naar overzicht

Business Club


Een lidmaatschap van Business Club Hockey Geldrop is in tegenstelling tot de sportkalender niet gelijk aan een hockeyseizoen. Om het u als ondernemer makkelijk te maken, loopt een lidmaatschap altijd gelijk aan een standaard boekjaar van 1 januari tot en met 31 december.

 

De kosten per jaar bedragen 500 euro all-in. Uiteraard mag u ook halverwege het jaar instappen. U betaalt dan eenmalig 250 euro en vanaf 1 januari de normale jaarlijkse contributie.

 

Onze contracten kennen geen automatische verlenging meer, maar in beginsel gaat u een contract aan voor een periode van 3 jaar. Facturering vindt eenmaal per jaar plaats in januari.

Business Club

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.