Nieuws

Een club in beweging

Nieuws (blog)

We vinden het belangrijk u op de hoogte te houden van alle nieuwswaardigheden. U treft hier de nieuwsitems en/of activiteiten aan, zodat u een indruk krijgt waarmee Hockey Geldrop en de Stichting Hockeybelangen zich met veel plezier bezig houden.

< terug naar overzicht

01 March 2019

Van Stratum Techniek nieuwe sponsor veld 2


Van Stratum Techniek is de nieuwe Sponsor van veld 2. Dat is prachtig nieuws. Bedankt Jac.

 

Van Stratum Techniek: werkt al 95 jaar!


Van Stratum Techniek is niet zomaar een technisch installatiebedrijf. In 95 jaar tijd heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een modern bedrijf 'van 'formaat': het ideale formaat voor (middel)grote, maar ook kleine bedrijven en instellingen die graag werken met een betrouwbare, wendbare partner. Kortom, we bieden onze klanten een goed geoliede, platte organisatie waar zij 24 uur per dag, 7 dagen in de week op kunnen bouwen. Niet voor niets weten steeds meer instellingen en ondernemingen ons te vinden.

 

Een modern, servicegericht bedrijf 

Van Stratum Elektrotechniek ‘gaat voor kwaliteit en continuïteit’. Daarvoor hebben we alles in huis: de certificaten, de middelen, de projectleiders die de zaken voor u regelen, de engineers die uw organisatie vooruit kunnen helpen en de monteurs om alles te installeren, te onderhouden en te beheren (onze engineers en monteurs zijn door continue bijscholing altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen). Kort en goed, we hebben uw organisatie veel te bieden. Maar dat is niet voldoende. Er is tenslotte ook nog zoiets als karakter…

 

Ons succes zit ‘m in de toewijding

Onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk, nemen hun verantwoordelijkheid, denken mee met de klant en kijken vooruit vanuit zijn perspectief. Niet voor niets zien onze opdrachtgevers hen vaak als onderdeel van hun organisatie. Wij vinden dat heel plezierig. En zij ook! Veel van onze klanten zijn daarom al decennia lang trouwe afnemers van onze diensten.

Al 95 jaar, op naar de 100!

 

 

Van Stratum Techniek

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.