Nieuws

Een club in beweging

Nieuws (blog)

We vinden het belangrijk u op de hoogte te houden van alle nieuwswaardigheden. U treft hier de nieuwsitems en/of activiteiten aan, zodat u een indruk krijgt waarmee Hockey Geldrop en de Stichting Hockeybelangen zich met veel plezier bezig houden.

< terug naar overzicht

29 March 2019

Hoppenbrouwers Techniek nieuwe sponsor hoofdveld!


Even voorstellen:

Hoppenbrouwers Techniek is een vooraanstaand installatiebedrijf met negen vestigingen in Nederland. Met ruim 900 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de droom om de duurzaamste installateur van Nederland te worden. Hoppenbrouwers Techniek biedt het totale dienstenpakket wat betreft Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Bij Hoppenbrouwers Techniek stimuleren we sport! Onze filosofie luidt: medewerkers staan op nummer 1. Wanneer zij zich goed voelen, zien we dit terug op de werkvloer. We stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. Zowel op de werkvloer als daarbuiten. Sporten in vrije tijd is gezond en bovendien een goede uitlaatklap. Met deze sponsoring slaan we twee vliegen in één klap: we stimuleren sport en dragen lokaal ons steentje bij. 

 

Meer informatie over de nieuwe sponsor: www.hoppenbrouwerstechniek.nl

 

hockey_geldrop_hoppenbrouwers_170319_03.jpg

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.