Agenda

Agenda

Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Zowel sportief als zakelijk natuurlijk. Wij bieden informele netwerkbijeenkomsten om op een aangename wijze kennis met elkaar te maken. Wanneer er evenementen georganiseerd worden, treft u deze in de agenda aan.

 

< terug naar overzicht

08 July 2019

Uitnodiging Golf Event met Borrel & BBQ


Het Hockeyseizoen 2019-2020 gaat bijna van start. Zover is het nog niet. Om alvast in de stemming te komen, organiseert de Business Club Hockey Geldrop op vrijdag 6 september voor haar Businessclub leden en introducees een speciaal Golf Event. Dichtbij huis, sportief en gezellig.

 

U kunt zelf aan de slag op de 9-holes golfbaan van Golfclub Riel. We heten u graag vanaf 14.45 uur van harte welkom. Om 15.30 uur wordt er afgeslagen. Ook is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een golf clinic. Deze vindt plaats tussen 15.30 en 16.30 uur.

 

Borrel & BBQ
Daarna verzorgt John Smits van Partycentrum De Mona voor ons weer een overheerlijke BBQ. Een prima moment om te netwerken. De netwerkborrel start om 17.30 uur. Rond 18.30 uur opent het team van John Smits de BBQ.

 

Aanmelden
We hopen dat u erbij kunt zijn. Het belooft een gezellige middag te worden. Voor een goede voorbereiding horen wij graag van u of u samen met uw introducé bij dit Golf Event aanwezig kunt zijn. Stuur hiervoor een mailtje aan: info@businessclubhockeygeldrop.nlTot 6 september!

Met vriendelijke groet,

Business Club Hockey Geldrop
Jan-Willem Sanders, Joyce van Nielen, Bart Meulendijk, Margot Boelens, Ronald van der Ley 

ch8.jpg

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.